Despre

Un mod eficient de promovare a ţării noastre este turismul–cultural.

În ultimii ani Asociatia Pro Valores, Radio Romania Cultural, ExcesMusic si Uniunea de Creatie Interpretativă a Muzicienilor din România au dezvoltat cu mare succes mai multe proiecte cultural turistice: trei ediţii ale turneului naţional “Muzica în Palatele României”, cinci stagiuni “Sunetul Muzicii” la Castelul Peleş, turneul national Romania Underground – Muzica în salinele României şi turneul national Descoperă România. Astfel am contribuit la promovarea unor locuri superbe din ţară şi în acelaşi timp am ajutat tinerii artişti şi i-am convins că locul lor este în România.
Turneul Naţional „Muzica în Palatele României” este un reper al vieţii muzicale româneşti, un mod al afirmării valorilor ţării noastre, preluând un concept des uzitat în lume, acela de a alătura arta unui spaţiu turistic de importanţa majoră.

Astfel palate, castele, cetăți, locuri încărcate de frumuseţe, de istorie, pot servi in mod unic la punerea in valoare a creatiei muzicale, la formarea unui public nou şi la crearea unor atracţii turistice.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s